У лютому китайська компанія з виробництва електромобілів Polestar представила чудовий концепт седана під назвою Precept, який відрізнявся приголомшливим дизайном і інтер'єром, набитим екологічно чистими матеріалами. Але, як і більшість концептів, було незрозуміло, чи Precept коли-небудь стане справжньою машиною. Сьогодні Polestar розвіює цю невизначеність, заявляючи, що спокусливий седан дійсно буде запущений у виробництво.

Читайте Знай в Google News!

Polestar починала як суббренд Volvo, а тепер перетворилася на одну з найцікавіших китайських компаній з виробництва електромобілів на ринку. Компанія, яку спільно володіють Volvo і Geely, материнська компанія Volvo, нещодавно почала поставляти Polestar 2, свій електричний седан з рідним Android Automotive, клієнтам в Європі та Північній Америці.

Його наступною машиною повинен був стати позашляховик Polestar 3. Але тепер здається, що автовиробник спочатку зробить ще один седан, і це абсолютно нормально. Однією з найкращих особливостей Polestar 2 є те, що це не позашляховик. Він може бути заснований на платформі Volvo XC40, але на відміну від Audi E-tron або Mercedes EQC, Polestar по суті являє собою хетчбек, замаскований під седан. Але той факт, що Volvo вибрав автомобіль, який не був пікапом або позашляховиком, як його перший електромобіль з акумулятором, є обнадійливим.

Polestar 2, the verge

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Polestar також продемонстрував більш глибоку інтеграцію Android Automotive, власної інформаційно-розважальної системи Google, в Precept. Седан розпізнає водія, коли він наближається до машини, і автоматично підготує свої улюблені програми та налаштування. Google Assistant розпізнає більше мов, включаючи місцеві акценти, і зможе вести більш природний діалог. Polestar також вважає, що потокове відео стане більш важливим компонентом в автомобілі-звичайно, на стоянці або під час зарядки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.