App Clips, які Apple представила з iOS 14 в WWDC20, оголосила про можливість використання програми безпосередньо або в якості демонстрації, якщо така є. Також з'явилася перша гра, яку можна було спробувати без завантаження за допомогою App Clips.

Читайте Знай в Google News!

App Clips виділяється як нововведення, яке можна запускати в Safari замість завантаження повного додатка з App Store, і пропонує користувачеві повне завантаження програми після його використання. Ранні приклади, надані Apple, включали замовлення додатків, додатків для оренди скутерів або додатків для налаштування пристрою в перший раз.

Розробник гри Firi Games випустила App Clip для космічних шутерів Phoenix 2. В App Clip можна грати без завантаження будь-яких додатків, відвідавши веб-сайт Phoenix 2 на пристрої з встановленою ОС 14 і натиснувши кнопку "Грати" на банері вгорі екрану.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Спробувавши демонстраційну версію гри з App Clips, ви автоматично перейдете до повної версії гри в кінці демонстрації. Згідно з попередніми дослідженнями, ця функція, яка також використовується в Android, отримає широке поширення в додатках Apple і іграх з функціями Application Clip.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.