Рідкісний Mercedes-Benz 300 SL Gullwing 1957 року випуску, нещодавно виставлений на аукціоні Bring a Trailer, був проданий за 1 152 000 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Не так вже й часто такі дорогі і рідкісні автомобілі, як 300 SL, потрапляють на популярні онлайн-аукціони, оскільки зазвичай їх продають в аукціонних будинках, як RM Sotheby's, Gooding & Company і Mecum. Очевидно, дилерський центр вважав, що вони можуть викликати достатній інтерес до машини на bring a Trailer - і були праві.

Повідомляється, що продажна ціна в 1,152 мільйона доларів відповідає ціні інших екземплярів. У січні екземпляр з 41 000 милями пробігу був проданий RM Sotheby's за 1,27 мільйона доларів. У минулому році кілька інших моделей 300 SL Gullwing були продані за ціною від 1 до 1,5 мільйонів доларів, залежно від їх стану та кількості миль на годиннику.

1957 Mercedes-Benz 300 SL, carscoops

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Модель, що продається на bring a Trailer, була автомобілем 1957 року і спочатку була доставлена Клієнту в Бельгії, який зберігав німецьку класику до 1981 року. Потім автомобіль провів наступні 22 роки у Великобританії, а потім був імпортований до Канади.

У період з 2014 по 2016 рік була проведена комплексна Реставрація. За цей час йому було повернуто первісний відтінок Blaugrau, а в інтер'єрі була переобладнана оббивка, включаючи сіро-блакитні тканинні чохли на подушках сидінь. Також синя шкіра покрита валиками, спинками сидінь, дверними панелями, порогами і центральним тунелем.

1957 Mercedes-Benz 300 SL, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.