Тропічний шторм Beta пронісся по Техасу, а також по інших штатах США, і шокуючі кадри з безпілотних літальних апаратів показують масштаби проливного дощу, викликаного штормом в районі Х'юстона.

Читайте Знай в Google News!

На цьому відеозаписі з дрона, знятої Live Storms Media, Показані райони Х'юстона, які зазнали небезпечні раптові повені. Ураган не тільки пошкодив будинки, але і багато автомобілів стали жертвами повені.

Відео починається з демонстрації двох пікапів Ford F-Series, частково занурених у глибоку воду. Неясно, чи намагалися власники проїхати по воді і були спіймані, або Форди просто були припарковані на узбіччі дороги, коли почалася повінь. Як би там не було, ясно, що ці двоє попрямують прямо на аукціон.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У тому ж місці, що і два пікапи Ford, був знятий чорний Dodge Challenger, майже повністю залитий водою. Це дуже сумна сцена, яка стає ще більш сумною, коли ми бачимо, що Ford Mustang також потрапив під проливний дощ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.