Чорний Jeep Wrangler, нещодавно залишений кинутим на мотоциклетному маршруті Razor Ridge в Каліфорнії, був врятований завдяки Купці місцевих ентузіастів бездоріжжя.

Читайте Знай в Google News!

Залишається незрозумілим, про що саме думав водій Wrangler, коли сідав в небезпечне положення, але, провівши близько 36 годин на вузькому гребені, Wrangler був врятований.

Як пише The Drive, різні члени клубу SoCal Jeep об'єдналися і під'їхали до місця, де застряг Wrangler. Зображення та відео з місця події показують, що один сильно модифікований Wrangler під'їхав до краю гребеня, а потім зачепив лебідкою задню частину Wrangler, яка звисала через край. Лебідки використовувалися парою інших Wrangler, щоб гарантувати, що модифікована лебідка залишиться на місці, намагаючись витягнути застряглий Jeep.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Щоб джип не зісковзнув через край, коли його тягнули назад уздовж лінії гребеня, близько дюжини людей трималися за ремені і розташовувалися по іншу сторону лінії гребеня. Один особливо хоробрий чоловік стрибнув за кермо позашляховика і обережно повернув колеса. Повільно, але вірно Wrangler був знятий з гребеня і повернувся на безпечну площину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.