Apple і Epic зустрілися на віртуальному судовому засіданні в понеділок, щоб обговорити, чи слід дозволити Fortnite залишатися в Apple App Store, в той час як ці двоє ведуть ще більш серйозну битву за те, чи порушує Apple федеральний антимонопольний закон. Суддя з Каліфорнії Івонн Гонсалес Роджерс не оновлювала своє попереднє рішення, яке підтримувало заборону Apple на Fortnite, поки антимонопольна справа ще триває. Замість цього вона сказала, що компанії повинні очікувати від неї письмової відповіді.

Читайте Знай в Google News!

За словами Роджерс, аргументи Epic Games "не справили на неї особливого враження", так як комісія в 30% — стандартна практика в ігровій індустрії. Суддя зазначила, що компанія обійшла політику Apple, незважаючи на свої договірні зобов'язання, так що заборона залишається в силі.

Джоні Айв, головний дизайнер Apple
Джоні Айв, головний дизайнер Apple

Роджерс сказала, що, швидше за все, справа, яку вона назвала "кордоном антимонопольного законодавства", буде слухатися в липні 2021 року. Вона рекомендувала суд присяжних, щоб остаточне рішення могло бути оскаржене, хоча вона сказала, що це справа Apple або Epic.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я знаю, що я всього лише сходинка для всіх вас", - сказала вона. "Той, хто програє, візьметься за справу і скаже, що все, що я зробила, було неправильним - це те, що роблять судові виконавці. Немає ніяких образ, це робота."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.