Розробник Cyberpunk 2077 CD Projekt Red повідомив співробітникам, що шестиденні робочі тижні будуть обов'язковими перед датою випуску гри 19 листопада, хоча студія неодноразово і прямо обіцяла, що ніколи цього не буде, повідомляє Bloomberg.

Читайте Знай в Google News!

Двічі в 2019 році співзасновник студії Марцін Івінскі розповідав ігровому журналісту Джейсону Шрайеру, що"ми хочемо бути більш гуманними і ставитися до людей з повагою".

Втім, компанія дала зрозуміти, що співробітники зможуть відмовитися. В одному з інтерв'ю Kotaku Івінскі сказав, що студія матиме "необов'язкову політику кранчів", що означає, що, хоча компанія може попросити співробітників працювати понаднормово, це не буде"обов'язковим".

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Але до січня вже починало складатися враження, що компанія не збирається виконувати свою обіцянку, дану співробітникам. Як зазначає Polygon, на питання про те, чи буде команда розробників "змушена працювати в години кризи" під час телефонної розмови з інвесторами в січні, генеральний директор CD Projekt Адам Кічінскі відповів ствердно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.