Згідно з внутрішніми записами Amazon, отриманими Reveal з Центру журналістських розслідувань, склади Amazon з роботами, які, за твердженням компанії, допоможуть знизити травматизм робітників, насправді мають більш високий рівень травматизму, ніж склади без автоматизації. Цей приголомшливий факт є частиною більш широкого звіту про зростання травматизму на складах Amazon по всій країні.

Читайте Знай в Google News!

Складські роботи Amazon, очевидно, настільки ефективні, що квоти значно збільшилися, і працівники повинні виконувати повторювані рухи протягом тривалих змін, що в кінцевому підсумку може призвести до травм. Наприклад, згідно з повідомленням, квоти робітників, які захоплюють і сканують предмети, були збільшені з приблизно 100 предметів на годину до 400 предметів на годину на автоматизованих складах. Зростання кількості травм передбачає, що автоматизація може створити більш небезпечне середовище для робітників, незважаючи на надії, що роботи візьмуть на себе найнебезпечніші завдання.

Amazon
Amazon

Amazon в експериментальному порядку впровадила конкретні заходи, рекомендовані Управлінням з охорони праці та здоров'я (OSHA), щоб знизити ризик травм, наприклад, додаткову перерву для відпочинку або переведення працівників на іншу роботу протягом дня. Але ці заходи не набули широкого поширення, і документи Reveal показують, що рівень травматизму продовжує зростати.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У заяві Amazon Для Reveal говориться ,що"використання робототехніки, автоматизації та технологій в наших центрах виконання замовлень покращує наші робочі місця, роблячи робочі місця більш безпечними та ефективними".

Звіт показує незвично високий рівень травматизму в усіх напрямках, навіть у порівнянні з аналогічними складами інших компаній. На складах Amazon в 2019 році було зареєстровано 14000 серйозних травм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.