"ПриватБанк" почав блокувати картки клієнтів без попередження. “Заїхала на заправку і не змогла розплатитися карткою. Після цього виявилося, що всі карти заблоковані. З банку ні дзвінка, ні повідомлення", - написала одна з клієнтів Приватбанку. За її словами, банк заблокував всі її карти за заборгованості за комуналку, причому навіть не повідомивши про це, так що подія стала для неї цілковитою несподіванкою.

Читайте Знай в Google News!

"Серйозно? І чим я повинна заплатити? Нирку продати? Якщо кредитка і зарплатна карта заблокована. При цьому на момент блокування всі заборгованості були погашені", - зазначила вона. Схоже, розблокувати при погашенні заборгованості ніхто з банку не збирався.

Однак банк повідомив, що "у разі надходження постанови про арешт банк змушений призупинити операції за рахунками згідно з постановою про накладення арешту". Така відповідь явно здивував не одного клієнта.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.