Нещодавно було оголошено Pixel 5, Останній флагман Google для Android, і хтось на YouTube вже опублікував відео розпакування нового пристрою перед його випуском.

Читайте Знай в Google News!

Комплект поставки досить стандартний-сам телефон, зарядний пристрій, кабель USB-C-USB-C і перетворювач USB-C в USB-A. користувач YouTube, у якого є телефон, на ім'я Серджіу, дійсно включає його, даючи нам поглянути на 6-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2340 x 1080 і 8-мегапіксельну фронтальну камеру.

На відео розгортають Pixel 5, показуючи алюмінієву задню панель телефону, датчик відбитків пальців і квадратний корпус камери. Якщо ви бачили корпус камери на Pixel 4 і 4 XL, Pixel 5 виглядає дуже схоже, хоча Pixel 5 має 16-мегапіксельну надшироку камеру замість 16-мегапіксельної телеоб'єктиву, як у Pixel 4 і 4 XL.

В цілому, нічого дивного в цьому немає, оскільки Google вже показав нам пристрій. Але все ж цікаво побачити новий телефон у продажу за пару тижнів до його офіційного виходу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Pixel 5 запускається у восьми країнах 15 жовтня і в США 29 жовтня. Коштує він 699 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.иа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.иа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.