Раніше в цьому місяці ми дізналися, що Microsoft готує до кінця цього року новий, менший за розміром ноутбук Surface, як повідомляється, з 12,5-дюймовим дисплеєм. А тепер два надійних джерела припускають, що Microsoft покаже ноутбук вже 1 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

За словами Роланда Квандта з WinFuture, він називається Surface Laptop Go, який виявив один лістинг з Windows 10 Pro, який коштує всього 649 євро (приблизно 750 доларів), що звучить трохи дешевше, ніж Стартова ціна Surface Laptop 3 в 999 доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Звичайно, така низька ціна передбачає, що ви не обов'язково отримаєте найостанніші і кращі характеристики. Інсайдер запевняє, що ми дивимося на РК-екран з роздільною здатністю 1536 x 1024 пікселів, процесор Core i5-1035g1 Ice Lake останнього покоління і всього 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ пам'яті. Він також каже, що Microsoft, можливо, знову здешевила ці 64 ГБ пам'яті, зробивши його порівняно повільним eMMC замість належного твердотільного накопичувача PCI-Express на базі SATA або NVMe.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.