У вівторок Reveal опублікував великий звіт про зростання травматизму на складах Amazon, заснований на витоку внутрішніх даних і інтерв'ю з численними джерелами, в якому стверджувалося, що Amazon ввела громадськість в оману щодо цих показників. Однак Amazon стверджує, що "ніхто не вводить в оману" і що Reveal неправильно інтерпретує дані Amazon.

Читайте Знай в Google News!

"Сама внутрішня документація [Reveal], яку він отримав, в кінцевому рахунку, ілюструє одне - ми приділяємо велику увагу безпеці наших команд", - йдеться в заяві компанії Для The Verge.

Стаття Reveal показує, що кількість серйозних травм на складах Amazon збільшилася в період з 2016 по 2019 рік. Але у своїй відповіді Amazon оскаржує те, що кваліфікується як серйозна травма, стверджуючи, що ці цифри вище, тому що компанія більш щедро надає час на відновлення.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проте Reveal ніколи не використовує у своїй статті фразу "частота серйозних інцидентів"; Схоже, що Amazon замість цього посилається на використання reveal терміна "рівень серйозних травм". А керуючий редактор Reveal Енді Донохью відмовився від характеристики Amazon, заявивши The Verge, що фраза "рівень серйозних травм" була навмисною: "все, що ми зробили, це видалили Державний жаргон - DART - і замість цього використовували фразу, більш дружню для читача - "серйозна травма".

Донохью також вказав на веб-сайт Бюро статистики праці про те, як розрахувати рівень травматизму, який сказав, що формула для розрахунку показника DART також може використовуватися для розрахунку рівня серйозних травм.

У статті Reveal також говориться, що склади Amazon з роботами, які, за твердженням компанії, можуть підвищити безпеку робітників, насправді мають більш високий рівень травматизму, ніж склади, на яких цього не відбувається. Як повідомляється, ефективність роботів значно збільшила квоти, а це означає, що працівники можуть годинами виконувати одноманітну ручну працю, що може призвести до травм.

Amazon стверджує, що вносить поліпшення в більш безпечне робоче середовище. "Ми як і раніше спостерігаємо поліпшення запобігання і скорочення травм за рахунок програм, спрямованих на поліпшення ергономіки, проведення фізичних вправ і оздоровчих вправ з інструкціями, надання допоміжного обладнання для механічних робочих станцій, поліпшення налаштування та дизайну робочих станцій, телематичні кошти для навантажувачів і огорожі для вилочних навантажувачів для відділення обладнання від пішоходів", - йдеться в заяві компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.