Facebook Instagram зробив свій найбільший крок у інтеграції своїх різних платформ обміну повідомленнями, дозволивши обраним користувачам у Messenger та Instagram надсилати повідомлення один одному в додаток. Окрім запуску міжплатформенного обміну повідомленнями, Instagram також капітальний ремонт своєї системи DM, яка буде розширена функціями, взятими з Messenger.

Читайте Знай в Google News!

Нові інструменти обміну повідомленнями в Instagram включають зникаючі повідомлення, наклейки для Селфі, настроювані емодзі, кольори чату, нові способи блокування небажаних повідомлень і введення функції "дивитися разом" в Messenger, яка дозволяє дивитися відео з друзями під час відеодзвінка.

Користувачі зможуть відхилити оновлення, якщо захочуть, але Facebook, безсумнівно, зробить ставку на те, що доступ до нових функцій спонукає їх сказати "так". Окрім міжплатформенного обміну повідомленнями, користувачі Instagram та Messenger також можуть шукати профілі в обох додатках одночасно. При бажанні користувачі можуть відмовитися від цих функцій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак точно незрозуміло, коли і де буде доступний кроссплатформенний обмін повідомленнями Instagram і Messenger. Згідно з CNN, ця функція в даний час"тестується на окремих ринках і в найближчі місяці буде розширюватися по всьому світу". Немає ніяких публічних графіків, коли Facebook також може почати інтеграцію свого іншого гіганта обміну повідомленнями, WhatsApp.

Ця новина є частиною амбітного плану, викладеного генеральним директором Facebook Марком Цукербергом у 2019 році, щодо переходу своєї імперії соціальних мереж від імперії, заснованої на публічних просторах, до імперії з великим упором на особисте спілкування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.