Сьогодні вранці Apple представила розробникам другу бета-версію iOS 14.2 і iPadOS 14.2. Це сталося всього через два тижні після виходу першої бета-версії.

Читайте Знай в Google News!

Невелика зміна деяких фраз в iOS 14.2 підтверджує чутки про те, що Apple вирішила прибрати навушники зі стандартної упаковки iPhone 12; які завжди були в комплекті з новими смартфонами.

Нові фрази можна знайти в розділі про те, як зменшити вплив радіочастотного випромінювання при використанні iPhone. Apple раніше рекомендувала використовувати навушники, що додаються. Тепер фраза видалена.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ще в травні цього року відомий аналітик Apple Мінг-Чи Куо, який протягом декількох років робив точні прогнози, що стосуються iPhone та інших технологій компанії, вперше оголосив, що iPhone 12 не буде поставлятися з навушниками в коробці.

Крім того, ми також не очікуємо наявності зарядного пристрою в коробці. Єдиним аксесуаром, який Apple постачає з iPhone 12, повинен бути зарядний кабель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.