У повідомленні Reuters йдеться, що Міністерство юстиції США подасть до суду на Google вже наступного тижня. Міністерство юстиції, як повідомляється, в даний час закликає генеральних прокурорів штату підписатися під позовом, у звіті цитуються три джерела, знайомих з цим питанням.

Читайте Знай в Google News!

Згідно зі звітом, очікується, що в ході судового розгляду Міністерство юстиції Google висуне ряд звинувачень проти Google з приводу домінування в пошукових системах. Передбачається, що пошукова система намагається поставити конкуруючі пошукові системи, такі як Microsoft Bing, в невигідне становище, приховуючи дані про користувачів від своїх конкурентів. Google також має ексклюзивний доступ до користувацьких налаштувань, які вони використовують для покращення своїх рекламних оголошень.

Міністерство юстиції США також звернуло увагу на" пошукову рекламу " Google, рекламу, яка з'являється під вікном пошуку, якщо людина шукає споживчий товар, такий як "посудомийна машина". Google продав контроль над цим як місце і навіть надає інструменти для створення такої реклами.

Встановлення Google Chrome, web-city.org
Встановлення Google Chrome, web-city.org

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Google неодноразово заперечував будь-які порушення, а Міністерство юстиції від коментарів відмовилося. Але згідно з джерелами, генеральні прокурори штату також розглядають можливість підписання федерального позову. Багато з них вже проводять розслідування щодо кількох інших підприємств Google.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.