Технологія напівавтономного водіння пройшла довгий шлях, але вона далека від досконалості і як і раніше вимагає втручання людини.

Читайте Знай в Google News!

На жаль, власники Tesla не зрозуміли цього повідомлення, оскільки деякі, мабуть, вважають, що автопілот безпомилковий і існують повністю автономні транспортні засоби. Вони помиляються в обох пунктах, і численні жертви повинні були зробити це абсолютно очевидним.

Однак це не завадило одному власнику Model X застрибнути на пасажирське сидіння і включити автопілот. Це явно нерозумно, небезпечно і нібито незаконно, але це не завадило йому зняти відео про поїздку і завантажити його в Facebook.

Що ще гірше, власник, здається, не розуміє обмежень технології, оскільки він сказав: "Якщо Тесла була єдиною машиною на дорозі, не було б аварій". Він також, здається, думав, що замовлення пакету Full Self-Driving означало, що те, що він робив, було чудово.

Звичайно, важливо відзначити, що, за словами Tesla, "автопілот і можливість повного самоврядування призначені для використання з повністю уважним водієм, який тримає руки за кермо і готовий взяти на себе управління в будь-який момент". Компанія також заявляє:"хоча ці Функції повинні з часом стати більш функціональними, доступні в даний час функції не роблять автомобіль автономним".

На жаль, люди не розуміють цього повідомлення, і це призвело до фатальних результатів. Раніше в цьому році Національна рада з безпеки на транспорті звинуватила в смертельній аварії Model X безліч факторів, включаючи обмеження автопілота і "надмірну залежність" водія від нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.