Дуже незвично бачити флагманські лімузини, такі як Audi S8 і Bentley Flying Spur, нагрівають свої шини, роблячи пончики, перш ніж брати участь у серії гонок, але це саме те, що вони зробили на відео.

Читайте Знай в Google News!

S8 четвертого покоління заснований на платформі MLB Evo, яка також використовується в Lamborghini Urus і Volkswagen Touareg, якщо назвати тільки два, в той час як Flying Spur третього покоління використовує архітектуру MSB, яку він розділяє з Continental GT і Porsche Panamera.

При стартовій ціні 170 000 фунтів стерлінгів (216 595 доларів США) у Великобританії, де було знято відео, Flying Spur оснащений 6-літровим двигуном W12 з подвійним турбонаддувом, потужністю 626 л. с. Він має восьмиступінчасту автоматичну коробку передач і повний привід, важить близько 5 500 фунтів (2,5 тонни), йому потрібно 3,8 секунди, щоб розігнатися до 100 км/год з місця, і максимальна швидкість становить 207 миль в годину (333 км/ч).

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

S8 можна придбати за 100 000 фунтів стерлінгів (127 410 доларів США) у Великобританії, і це приблизно на 440 фунтів (200 кг) легше, ніж Bentley. Він оснащений 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, потужністю 563 к.с. (571 к. с. / 420 кВт), що направляється на систему повного приводу quattro через восьмиступінчасту коробку передач tiptronic. Це дозволяє розганятися до 0-62 миль на годину (0-100 км / год) менш ніж за 4 секунди, а максимальна швидкість обмежується електронікою на рівні 155 миль на годину (250 км/год).

Хто виграв в гонці по прямій? Відповідь знайдете у відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.