Незвичайні крісла для авто в жахливому стані з'явилися у продажу на Ebay. Сума, яку за них хочуть виручити, занадто висока. Її складно виправдати навіть ексклюзивністю. Цим кріслам 68 років. Колись їх встановлювали на прототипи самого першого Chevrolet Corvette, так що їх важливість для авто цінителя просто неможливо переоцінити.

Читайте Знай в Google News!

Історія прототипу самого Шевроле Корветт також досить незвичайна. У перший рік автомобіль активно виставляли на всіляких показах і виставках, після чого списали за непридатністю, але ось крела якимось чином залишилися у продавця з Ebay.

Після того, як на прототипі був поставлений хрест, виробник наостанок вирішив відігратися і провести тест на вогнестійкість. Цікаво те, що в той момент в салоні були встановлені крісла, за які зараз хочуть виручити $90 тисяч. Що дивно, за ціле авто тих же часів просять значно менше грошей.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.