Як стало відомо The Verge, модератори Facebook, найняті сторонньою фірмою-підрядником Accenture і базується в Остіні, штат Техас, змушені повернутися в офіс 12 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Співробітники, майже всі з яких є підрядниками, були проінструктовані про нову політику сьогодні на загальнокорпоративних зборах, кажуть кілька людей, знайомих з планами Accenture. Accenture, яка з березня дозволила своїм співробітникам із сотень модераторів працювати з дому через пандемію COVID-19, не пояснила співробітникам, чому вони повинні повернутися в офіс. Accenture не відповів на запитання на засіданні мерії, повідомивши зацікавленим співробітникам, що він призначить другий дзвінок, щоб відповісти на питання, пов'язані з COVID, з таких питань, як відпустка та вільний час. Працівників з групи високого ризику просять вжити інших заходів, і їм не доведеться приходити.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Facebook має близько 15 000 найманих підрядників, майже повністю найнятих сторонніми фірмами, і тому вони не мають права на багато тих самих пільг, що й корпоративні працівники. Ці підрядники часто проводять свої дні, переглядаючи Графічні відеоролики, розпалювання ненависті та інші тривожні матеріали, щодня розміщуються в соціальних мережах у великих обсягах. Деякі Facebook Facebook модератори, у тому числі співробітники Accenture, розвинули посттравматичні стресові розлади, і в травні Facebook розрахувався з нинішніми та колишніми модераторами на 52 мільйони доларів у постанові, згідно з якою ця робота мала серйозні негативні наслідки для психічного здоров'я.

Популярні новини зараз
По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками
Показати ще

Однак після пандемії COVID-19 технічні співробітники і значна частина контрактних співробітників цих компаній перейшли на віддалену роботу. Деякі власники платформ, у тому числі Facebook і YouTube, кажуть, що цей зсув перешкоджає їх модерації через проблеми з конфіденційністю, які пов'язані з співробітниками, що працюють в офісі на захищених машинах, які обробляють конфіденційні дані користувачів.

У березні YouTube заявив, що буде більше покладатися на штучний інтелект, щоб заповнити цю прогалину, але минулого місяця компанія заявила, що її модерація AI не відповідала точності людей після величезного сплеску видалення відео і некоректних видалень, і компанія вирішила повернути більше модераторів-людей для вирішення питання. Facebook не говорив відкрито про те, як він займався модерацією під час пандемії, але один з підрядників Accenture підтверджує, що компанія дозволила своїм співробітникам працювати з дому з березня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.