Новітня модель Tamagotchi від Bandai дозволить власникам Tamagotchi використовувати Hello Kitty, щоб допомогти їм подбати про свого крихітного вихованця.

Читайте Знай в Google News!

Подумайте про Hello Kitty як про спів-батька крихітного домашнього улюбленця тамагочі, якого люди будуть плекати і допомагати рости.

"Протягом поколінь Hello Kitty пов'язувала людей дружбою", - сказала Сьюзан Тран, директор з маркетингу бренду Sanrio, Inc. у прес-релізі. "Ми дуже раді співпрацювати з Bandai America у створенні портативного Tamagotchi, який запропонує фанатам веселий та інтерактивний спосіб спілкуватися зі своїм другом Hello Kitty протягом дня".

Популярні новини зараз
Новий штраф стане несподіванкою: українців попередили, скільки грошей готувати Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Залишився тиждень: життя кардинально зміниться
Показати ще

Hello Kitty Tamagotchi буде мати два різних пластикових Корпуси: білий корпус з червоним бантом і вусами Hello Kitty і червоний корпус, покритий улюбленими речами Hello Kitty. Вони будуть доступні для покупки в магазинах товарів для хобі, GameStop і Amazon з грудня 2020 року, а в інших магазинах, таких як Target, з січня 2021 року. Нові Tamagotchi доступні для попереднього замовлення вже зараз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.