Настав жовтень, а це означає, що ще один раунд безкоштовних ігор PlayStation Plus не за горами. З 6 жовтня Передплатники PS Plus можуть претендувати на Vampyr і Need For Speed Payback. У вас ще є кілька днів, щоб додати безкоштовні вересневі ігри в свою бібліотеку, так що не забудьте взяти їх, якщо ви ще цього не зробили.

Читайте Знай в Google News!

Розроблена Dontnod Entertainment-студією, що стоїть за серією Life is Strange-Vampyr - це рольовий бойовик, який був не помічений, коли був випущений в 2018 році. Ви граєте за доктора Джонатана Рейда, людину, яка дала клятву Гіппократа. Але тепер він виявляється недавно зверненим вампіром. Зрозуміло, що це створює моральну дилему, а також широко поширений спалах грипу, що загрожує населенню. Ваш вибір у Vampyr дійсно має значення, змінюючи як геймплей, так і сюжет.

Шанувальники гонок можуть вибрати Need for Speed Payback, гру 2017 року з багаторічної серії, розробленої Ghost Games. Дії Payback відбуваються у відкритому світі в Лас-Вегасі. У Payback є як мережевий багатокористувацький, так і однокористувацький сюжетний режим з трьома ігровими персонажами з різними навичками. У ньому більше 70 автомобілів для гонок. Хоча Payback, безумовно, є однією з найбільш вражаючих ігор у серії - вона отримала 5 з 10 у нашому огляді Need For Speed Payback - тепер ви можете оцінити її безкоштовно.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.