Багато людей не знають, що всі твердотільні накопичувачі в кінцевому підсумку виходять з ладу. Термін придатності цих накопичувачів становить близько 10 років, але він може бути навіть менше в залежності від ряду факторів. Останнє, що вам потрібно, - це зберігати ваші конфіденційні дані на диску тільки для того, щоб він аварійно завершив роботу і забрав з собою всі ваші файли, фотографії та документи.

Читайте Знай в Google News!

На щастя, Microsoft вас підтримає, так що Ви точно знаєте, коли робити резервну копію. Остання попередня збірка Windows 10 (20266) має функцію стану сховища, яка буде попереджати користувачів, коли їх твердотільний накопичувач NVMe збирається вийти з ладу.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

"Ця функція призначена для виявлення апаратних збоїв у роботі твердотільних накопичувачів NVMe і повідомлення користувачів, у яких є достатньо часу, щоб діяти. Настійно рекомендується, щоб користувачі негайно створювали резервні копії своїх даних після отримання повідомлення", - написала Microsoft в блозі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.