Повідомляється, що у президента США Трампа є COVID-19, і хоча деякі бажають його якнайшвидшого одужання, інші публічно написали в Твіттері, що він помре від цієї хвороби. Як ви можете собі уявити, це прямо суперечить правилам Twitter, і компанія повідомляє Motherboard, що буде їх дотримуватися.

Читайте Знай в Google News!

Іншими словами: ви не можете твітнути, що сподіваєтеся, що Трамп помре від COVID.

Зокрема, Twitter повідомляє публікації, що призупинить роботу акаунтів людей, які сподіваються на смерть Трампа, хоча неясно, як швидко Twitter зможе це зробити.

У п'ятницю ввечері Twitter додав, що видалить образливий контент з коментарів до твітів, сторінки та контенту Трампа, що позначають його:

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..." США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

Твіттер сказав Motherboard, що не буде реагувати на кожен твіт. "Ми віддаємо пріоритет видаленню контенту, коли він має чіткий заклик до дії, який потенційно може завдати реальної шкоди", - йдеться в заяві Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.