До релізу довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 залишається все менше часу. Тому CD Projekt RED, схоже, всерйоз взялася за рекламу і використовує в ній дуже сильну зброю - Кіану Рівза. Зірка Голлівуду вже вдруге з'явилася в рекламному ролику, який покликаний просувати гру до її виходу. Втім, враховуючи популярність Відьмака, геймери відразу ж були готові купити ігри про кіберпанк від тих же розробників. Гра розроблялася тривалий час, і якщо вихід знову не перенесуть, геймери отримають до неї доступ вже 19 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Що стосується самого відео, Кіану Рівз з'явився в грі в ролі Джонні Сільверхенда, запрошує в нічне місто майбутнього і каже, що в грі немає обмежень, крім тих, які геймер не захоче переходить сам. А ще він закликає мріяти по великому і запевняє, що майбутнє в наших руках, треба тільки простягнути руку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.ua, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.