Знайти абсолютного переможця, коли справа доходить до систем повного приводу, може бути надзвичайно складно, оскільки різні інші фактори, такі як двигуни, шини, вага і навіть водій, можуть виявитися настільки ж важливими, як і фактична технологія, що передає потужність на обидві осі.

Читайте Знай в Google News!

Тим не менш, хлопці з YouTube-каналу SUV Battle зробили хорошу роботу, зібравши всіх цих прямих суперників разом і змусивши їх змагатися по крутому грунтовому схилу.

Наступні позашляховики були покликані продемонструвати, на що здатні їх системи повного приводу: Audi Q8 2020 року, Mercedes GLE 2019 року, BMW X5 2019 року, BMW X6 2019 року, Volvo XC90 2019 року, Lexus RX 350 2019 року, Range Rover Sport 2019 року і Audi Q7 2018 року, плюс Jeep Grand Cherokee 2019 року.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Що було трохи дивно, це те, що BMW X5 намагався піднятися в гору, тоді як X6 показав себе набагато краще, хоча були задіяні різні водії, тому ми повинні це враховувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.