Хоча рух по автобану на високих швидкостях може бути захоплюючим, вам потрібно завжди зберігати пильність. Просто подивіться на ситуацію цього водія VW Golf GTI.

Цей кліп був розміщений на YouTube минулого місяця і був знятий екшн-камерою, яку в той час носив на голові водій Golf GTI. Видно, як водій розганяється до швидкості трохи більше 230 км / год, перш ніж у нього почнуться проблеми.

Читайте Знай в Google News!

Рухаючись по крайній лівій смузі автобану, водій VW зауважує, що Skoda на середній смузі починає згортати в ліву смугу, імовірно для того, щоб обігнати пару машин попереду. Водій Golf негайно починає блимати дальнім світлом на Skoda, щоб попередити водія.

Після включення дальнього світла водій гольфу розуміє, що це не спрацює, і натискає на гальма. Skoda продовжує рух у ліву смугу руху, змушуючи водія гольфу згорнути ліворуч, щоб уникнути контакту. На жаль, він не може цього зробити, і в підсумку Golf потрапляє в бік Skoda.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Важко точно визначити, скільки пошкоджень було завдано, але ми бачимо, що розбиті дзеркала заднього виду у VW і Skoda. Також видно велику подряпину на бічній стороні Skoda.

Немає ніяких сумнівів в тому, що водій Skoda винен в аварії. Однак водій VW міг би зменшити зіткнення, негайно знизивши швидкість, а не включивши дальнє світло. Під час руху по автобану також може бути гарною ідеєю бути особливо обережним і уважним до транспортних засобів праворуч від вас на випадок, якщо вони перебудуються перед вами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.