Якщо ви вирішили не платити за YouTube Music, але все ж виявили, що використовуєте сервіс в якості хмарного сховища для завантажених треків, тепер ви можете транслювати цей контент на пристрої і динаміки по всьому будинку. Спочатку транслювати контент могли тільки передплатники преміум-класу-обмеження, яке розлютило деяких людей після того, як вони переключилися з Google Play Music на YouTube Music.

Читайте Знай в Google News!

Як зазначає Android Police, YouTube Music тепер краще працює з Google Assistant, коли справа стосується ваших особистих плейлистів. Ви можете запросити їх по імені при розмові з асистентом, і з'явиться потрібний плейлист. Якось раніше це не спрацювало, і дивно, що Google знадобилося стільки часу, щоб поліпшити спільну роботу двох власних сервісів.

YouTube Music
YouTube Music

Подивіться на додаток YouTube Music на своєму телефоні, і ви помітите ще одну новинку: графіки. Оновлення на вкладці "дослідження" додало кращих виконавців, пісень і музичних кліпів в 57 країнах.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.ua, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.