У тих випадках, коли ви постійно співаєте рядок з пісні, але просто не можете згадати, з якої пісні взято цей текст, Spotify тепер може вам в цьому допомогти. Тепер ви можете шукати пісні за їхніми текстами на iOS і Android.

Читайте Знай в Google News!

Функція виглядає досить простою-введіть текст у рядку пошуку Spotify, і додаток знайде відповідні пісні. Пісні, які можуть бути тим, що ви шукаєте, матимуть тег "lyrics match".

Однак Spotify наздоганяє Apple з цією функцією-Apple Music дозволяє шукати пісні за текстами з 2018 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.