Інтернет-магазин SellCell поділився несподіваними результатами дослідження, в ході якого було опитано понад 2000 користувачів Android. Виявилося, що третина (33,1%) з них розглядають можливість покупки пристрою з серії iPhone 12. Причому для 55,9% респондентів основною причиною такого бажання є не сам смартфон, а операційна система iOS з тривалим періодом оновлення. 48,8% заявили, що основною метою переходу на iPhone 12 є більш високий ступінь захисту особистих даних.

Читайте Знай в Google News!

Примітно, що 36,9% респондентів готові відмовитися від Android через бажання отримати більш компактний пристрій, а на питання, яку з чотирьох майбутніх моделей iPhone 12 вони б вибрали, переважна більшість (48,1%) назвали iPhone 12 міні. І хоча кількість вибірки невелика, за результатами опитування можна вивести деякі тенденції.

iPhone, фото pxhere
iPhone, фото pxhere

Користувачів більше цікавить якість і підтримка програмного забезпечення, а разом з ними і фізична зручність в роботі за рахунок компактних розмірів.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ключові Підсумки опитування:

  • Близько 33% користувачів Android розглянуть можливість придбання iPhone 12 в якості наступного оновлення.

  • Компактний iPhone 12 Mini-найпопулярніший вибір з 48,1%; за ними слідують iPhone 12 Pro Max (22,9%), iPhone 12 Pro (18,1%) і iPhone 12 Max (10,9%).

  • Причини відмови від нинішнього телефону Android на користь нового iPhone 12 в порядку опитування: більш тривала підтримка програмного забезпечення (55,9%), кращий захист конфіденційності (48,8%), компактний форм-фактор (36,9%), кращі ціни (30,9%). % ), кращі функції (24,7%), підключення 5G (19%), кращий користувальницький інтерфейс (12,1%).

  • 36% користувачів Android відповіли ствердно, коли їх запитали, чи розглядають вони Можливість покупки моделі iPad 2020 року; 66,7% з них вибрали iPad 8-го покоління, а 33,3% - iPad Air 2020.

  • Тільки 17,1% користувачів Android подумали б про покупку моделі Apple Watch 2020 року; 73,5% з них вибрали Apple Watch SE, а 26,5% - Apple Watch Series 6.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.