Крихітна внутрішня камера Tesla Model 3 здатна на набагато більше, ніж може уявити більшість власників.

Читайте Знай в Google News!

Вперше увага була звернена на камеру, встановлену в дзеркалі заднього виду в минулому році. У той час генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що в даний час камера не працює і буде включена тільки тоді, коли власники Tesla зможуть почати використовувати свої Model 3 для автономних сервісів Uber і Lyft. Маск додав, що він буде діяти як камера відеоспостереження, якщо "хтось зламає вашу машину".

Однак, нещодавно вивчаючи деталі цієї камери, користувач Twitter greentheonly опублікував повідомлення, що він виявив, що камера здатна визначати, що робить водій в будь-який момент часу.

Очевидно, камера може відстежувати рухи очей водія, включаючи те, чи дивляться його очі вниз, в сторону або вгору. Крім того, камера відстежує рух голови і незалежно від того, чи дивиться водій вліво або вправо. Він також може визначити, чи хтось використовує телефон під час водіння, і навіть може визначити, чи водій дивиться в темні окуляри вниз.

Тим не менш, деякі експерти, схоже, стурбовані тим, як можна використовувати кадри, зняті внутрішньою камерою Model 3, наприклад, визначити, чи не сконцентрувався хтось під час аварії, і потенційно відмовити в страхових виплатах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.