Chrome 86 - ще одне серйозне оновлення від Google. Крім звичайних внутрішніх поліпшень, Google Chrome 86 допомагає швидко змінювати вразливі паролі і захищає Вас від веб-сайтів, які витрачають ресурси вашого процесора (і заряд акумулятора) у фоновому режимі.

Читайте Знай в Google News!

Google випустив версію Chrome 86 6 жовтня 2020 року. Chrome автоматично встановить оновлення або попросить вас встановити його. Якщо ви не хочете чекати, ви можете перевірити наявність оновлення та встановити його, натиснувши Меню > Довідка> про Google Chrome.

Ноутбук
Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

Google Chrome може перевірити, чи не зламані ваші паролі, і попередити вас про це. Починаючи з Chrome 86, в диспетчері паролів Chrome тепер є швидка кнопка "Змінити пароль", яка допоможе вам змінити ці витеклі паролі. Ви потрапите прямо на сторінку скидання пароля веб-сайту, позбавивши вас від зайвої роботи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.