Майбутній квартальний звіт Tesla може принести ще 3 мільярди доларів в кишеню генерального директора Ілона Маска.

Читайте Знай в Google News!

У вівторок виробник електромобілів побачив, що середня шестимісячна ринкова вартість його акцій досягла 250 мільярдів доларів, що стало важливою віхою на шляху до запуску четвертого з 12 траншів опціонів на покупку акцій Tesla зі знижкою, наданих мільярдерові в його пакеті заробітної плати в 2018 році.

Компенсація Маска складається виключно з серії потенційних винагород за опціони на акції, засновані на ринковій капіталізації та операційних цілях. Щоб отримати четвертий транш Маска, Tesla все ще повинна досягти мети, пов'язаної з виручкою або прибутковістю, і це може статися в звіті компанії за третій квартал, дата якого ще не оголошена.

Ілон Маск, фото YouTube
Ілон Маск, фото YouTube

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Отримання додаткових 3 мільярдів доларів дозволить Маску просунутися в списку найбагатших людей планети, а Маск поки що займає 3 позицію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.