Сьогодні Google оголошує про декілька оновлень, пов'язаних із безпекою, включаючи нові сповіщення між додатками, які повідомлять вас, коли виникне проблема безпеки у вашому обліковому записі Google. Ідея полягає в тому, що Ви отримаєте сповіщення, коли Google виявить потенційно серйозну проблему безпеки у вашому обліковому записі, незалежно від того, який додаток Google ви використовуєте в даний момент.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє Google The Verge, в найближчі тижні функція стане доступною для невеликої кількості користувачів, але спочатку вони будуть тільки на iOS.

Компанія також додає гостьовий режим в Google Assistant, який не зберігає запити в ваш аккаунт Google, поки він включений. Коли він буде запущений, ви зможете включити його, сказавши "Окей, Google, включи гостьовий режим". Новий режим буде впроваджений в найближчі тижні для інтелектуальних колонок і дисплеїв Nest, повідомляє Google The Verge.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

А якщо вам потрібен простий спосіб Переглянути налаштування безпеки та конфіденційності вашого облікового запису Google, пошуковик повідомляє, що з сьогоднішнього дня ви можете шукати такі фрази, як " чи безпечна моя обліковий запис Google?"щоб побачити зведення ваших налаштувань. Ось скріншот, щоб дати вам уявлення про те, як буде виглядати цей результат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.