Як і очікувалося, другий квартал цього року виявився не найкращим в історії ринку смартфонів; виробники були змушені підписати контракт про зниження продажів і про те, що прибуток від продажу пристроїв почав падати. Так, за даними ComprarAcciones, за підсумками другого кварталу 2020 року продажі телефонів склали 294,7 млн; що на 20,4% менше, ніж за аналогічний період минулого року, коли було продано 370,3 млн одиниць.

Читайте Знай в Google News!

Лідерами стали Huawei і Samsung, яким вдалося зайняти по 20% частки ринку; поставка 54,1 млн і 57,7 млн пристроїв відповідно. На третьому місці опинилася Apple, яка контролює 13,5% ринку і має 38,3 мільйона доставлених телефонів. І я повинен сказати, що продажі Apple стабільні і у неї менше збитків, ніж у інших виробників. Для порівняння: в 2019 році відвантаження iPhone склала 38,5 мільйона штук.

Xiaomi зайняла четверту сходинку в рейтингу виробників з часткою 10,2%. Єдиний бренд, поставки якого зростали, - Realme, зростання на 11%.

Популярні новини зараз
Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

ComprarAcciones також розповів, які Смартфони завоювали найбільшу любов користувачів у першій половині 2020 року. І, як виявилося, тільки три бренди увійшли в топ-10: Apple, Xiaomi і Samsung. П'ять місць з десяти зайняли моделі iPhone, чотири позиції зайняли пристрої Xiaomi, і тільки одне місце дісталося Samsung завдяки Galaxy A51.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.