Найпотужнішою моделлю в новій лінійці смартфонів від Apple став iPhone 12 Pro Max. Версія отримала все необхідне для професійної роботи – від зручного та енергоефективного дисплея до високопродуктивного процесора.

Зовнішній вигляд Apple iPhone 12 Pro Max

Працюючи над сімейством дванадцятого покоління, компанія надихалася останньою моделлю iPad Pro і iPhone 4G, який свого часу підкорив фанатів. Орієнтуючись на ці два пристрої, дизайнери вирішили відмовитися від корпусу з м'якими і закругленими краями. Кути зробили рівними, за рахунок чого дизайн виглядає суворіше. Виготовлена ​​з алюмінію супертонка рамка об'єднує скляну передню і задню панелі. Виконана вона за технологією лиття і надійно захищає корпус від пошкоджень.

Передня панель iPhone 12 Pro Max здається безмежною. Рамки по периметру зменшилися на 40%, «чубчик» став ледь помітним завдяки зменшенню в два рази. У центрі задньої панелі знаходиться брендовий логотип, а у правому верхньому куті квадратний блок камер.

Камери iPhone 12 Pro Max

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Модель отримала такі об'єктиви:

  • Основний з роздільною здатністю 16 Мп.
  • Ультраширококутний 16 Мп і кутом огляду 120°.
  • Телефото-об'єктив на 16 Мп – відповідає за багатократне наближення.
  • LIDAR-датчик.

Головне оновлення – LIDAR-сенсор. Він відповідає за підвищення деталізації, а також 3D-сканування реальних об'єктів.

Об'єктив чітко визначає відстань між камерою і знімальним об'єктом. Це дозволяє робити портретні знімки з великої відстані і при цьому не втрачати в якості. LIDAR також використовується для сканування реальних об'єктів і подальшого створення їх копій в 3D.

Роздільна здатність фронтальної камери – 12 Мп. Запис відео можливий у Full HD і UHD 4K якості. При зйомці в UHD максимальна частота зміни кадрів складає 240 FPS.

Екран Айфон 12 Про Макс

Девайс оснащений OLED-дисплеєм з діагоналлю 6,7 дюймів. Роздільна здатність екрану – 2788х1284 пікселів. Дисплей працює на основі технології органічних світлодіодів. OLED-матриця забезпечує комбінацію високої яскравості і енергоефективності.

Дисплей оновлюється на частоті до 120 Гц, що виключає затримки в іграх або динамічних сценах фільмів.

Великий розмір і підвищена частота оновлення роблять модель справжнім пристроєм для гейминга. Якщо ви любите грати в динамічні ігри або дивитися фільми на екрані телефону, купити iPhone 12 Pro Max – правильне рішення.

Продуктивність і пам'ять

Робота Apple iPhone 12 Pro Max базується на процесорі A14 Bionic. Він побудований за 5-нанометровим техпроцесом, який дає значне підвищення продуктивності і енергоефективності. У парі з процесором працює оперативна пам'ять останнього стандарту – LPDDR 5. Її обсяг становить 6 Гб.

Ємність внутрішнього сховища представлена ​​п'ятьма варіантами – від 64 Гб до 1 Тб. Від обраного об’єму залежить ціна на Айфон 12 Про Макс.

Ємність акумулятора і тривалість автономної роботи

Ємність батареї – 3678 мАч. Це менше, ніж у Pro Max-версії одинадцятого покоління. Час автономної роботи збільшився не за рахунок батареї, а завдяки енергоефективному екрану і процесору.

Бездротова зарядка стала реверсивною. Девайс може ділитися енергією із сумісними пристроями.

Переваги покупки в інтернет-магазині Foxtrot

У Фокстрот вас чекають оригінальні смартфони бренду за вигідною ціною. Покупку можна оформити в кредит або розстрочку. Ви можете замовити Айфон 12 Про Макс до Києва або будь-яке інше місто з гарантією.