Цей Jeep Grand Cherokee виглядає цілком звичайним, але під білою фарбою він забезпечує балістичний захист прямо з заводу, і це знаковий автомобіль, який є тисячним автомобілем такого типу, виробленим FCA Mexico.

Читайте Знай в Google News!

Він має броню NIJ-IIIA, в тому числі багатошарове скло товщиною 19 мм (0,75 дюйма) з полівініловими вставками, протівогранатную пластину днища, захист двигуна, посилену підвіску, що допомагає впоратися з додатковою вагою, і шини, які не вийти спустити. Місцеве відділення FCA повідомляє, що позашляховик здатний протистояти снарядам 9mm Parabellum, 22 LR, 38 Special, 357 Magnum і 44 Magnum.

2020 Jeep Grand Cherokee, carscoops

Заснований на Limited Luxury Advanced 4x4, Grand Cherokee Armored має стартову ціну 1850900 песо (86 118 доларів) і оснащений біксеноновими фарами, світлодіодними ДХО, 20-дюймовими легкосплавними дисками і електрично регульованими бічними дзеркалами. Він також оснащений двозонним клімат-контролем, сидіннями зі шкіри Nappa з електричним регулюванням спереду, світлодіодним внутрішнім освітленням, 7-дюймовим приладовим диплеєм, 8,4-дюймовою інформаційно-розважальною системою Uconnect, аудіосистемою преміум-класу Alpine, інтеграцією для смартфона, підігрівом рульового колеса і ціла купа іншого спорядження.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію
Показати ще

2020 Jeep Grand Cherokee, carscoops

Grand Cherokee Armored оснащений 5,7-літровим двигуном HEMI V8. Він видає 360 кінських сил і 529 Нм крутного моменту і працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу Quadra-Drive II з Selec-Terrain.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.