VW Passat, яким колись керував Таннер Фауст в чемпіонаті Formula Drift, любимо багатьма фанатами гонок і по праву вважається самим божевільним Passat на Землі. Команда Hoonigan нещодавно мала можливість перевірити це.

Читайте Знай в Google News!

Як будь-який хороший дріфт кар, Passat Фуста має дуже мало спільного з вуличним автомобілем, на якому він заснований. Він був побудований Papadakis Racing і оснащений модифікованим 7,3-літровим двигуном LS7 V8, який розвиває потужність близько 700 К. С., і доповнений системою закису азоту, яка дає йому додаткові 200 к. с.

Особливість цього Passat полягає в тому, що він оснащений спеціальною вихлопною системою 8-в-1, яка надає йому високий тон, з яким звичайний LS7 V8 просто не може зрівнятися.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Незважаючи на те, що Passat Фуста був розроблений для дріфту, Hoonigan хотів подивитися, як він поводиться на прямій, тому вони привезли з собою модифіковану Toyota Supra MKIV для серії гонок. Завдяки безлічі оновлень двигуна він видає приблизно 720 К.С., але важить приблизно на 800 фунтів (362 кг) більше, ніж VW Passat.

Результати гонок на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.