Якщо у вас є Scion xB і ви хочете дізнатися, як зробити квадратний автомобіль несхожим на інші, просто подивіться цей приклад.

Читайте Знай в Google News!

Цей конкретний xB нещодавно був помічений в Лас-Вегасі, і з якоїсь причини його стандартна передня панель була повністю вилучена і замінена решіткою радіатора і фарами, розробленими для Jeep Wrangler.

Невелике дослідження показує, що кожен може придбати цей бампер від Wrangler в Інтернеті всього за пару сотень доларів.

Хоча він був розроблений для культового позашляховика, він безумовно робить цей Scion несхожим на інші. Все це стає ще більш химерним через те, що здається, що решітка була прикріплена до передньої частини xB на стяжки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

Scion xB, carscoops

Власник машини вніс ще кілька "модифікацій". Наприклад, є нові передні бічні панелі, зроблені з листового металу, і автомобіль стоїть на комплекті використаних коліс, як показано на цій фотографії з Reddit.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.