Зупинка на червоне світло повинна бути відносно безпечною, але, як показує це відео, все може різко перевернутися з ніг на голову.

Читайте Знай в Google News!

Цей запис з відеореєстратора був нещодавно зроблений в Хеметі, штат Каліфорнія, і показує момент, коли водій білого Hyundai Elantra врізався в задню частину Toyota Tundra, яка стояла на перехресті.

Коли творець відео наближається до перехрестя, можна побачити Тундру, що зупинилася на світлофорі приблизно в 100 футах. Раптово Білий Hyundai Elantra проїжджає повз водія з камерою і врізається в задню частину пікапа. Сила удару піднімає задню частину пікапа від землі і штовхає її на перехрестя.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Після аварії видно, що вся передня частина Hyundai була зруйнована, і можна побачити, як дим виходить з двигуна. Ми не можемо так чітко бачити задню частину пікапа, але ми бачимо, що багажник явно пошкоджений, а задня вісь, здається, вилетіла вперед.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.