Surface Duo від Microsoft, доступним для покупки, інструмент для підвищення продуктивності з двома екранами може бути кращим телефоном, якщо ви розглядаєте гнучкі смартфони для роботи. Перш за все, він поміщається в кишеню або сумочку, коли два окремих 5,6-дюймових AMOLED-дисплея закриті. Коли ви відкриваєте два дисплеї на 180 градусів, у вашому розпорядженні раптово з'являється 8,1-дюймовий екран розміром з планшет. Завдяки тому, що Google і Microsoft оптимізують свої програми для Android і корпоративні програми Office відповідно, Surface Duo-це більше, ніж просто телефон з двома дисплеями.

Читайте Знай в Google News!

Surface Duo мав деякі проблеми. Буквально повідомлялося, що частина пластику, що оточує порт USB-C на пристрої, тріскається на декількох пристроях. Це не те, що ви хочете побачити з вашим новим телефоном, особливо після того, як ви заплатили за нього близько 1500 доларів. Інші проблеми виникли з камерою 11mp, а також з сенсором, який не розпізнає жести.

Презентація Surface Duo, скріншот
Презентація Surface Duo, скріншот

Втім, Microsoft вже в курсі всіх проблем, так що є надія на те, що з часом ми отримаємо повноцінний гнучкий смартфон.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.