Компанія Razer, що виробляє периферійні ігрові пристрої, відома тим, що виробляє безліч цікавих продуктів, які виходять далеко за рамки основного ринку комп'ютерного обладнання. Але ніщо не підготувало мене до сьогоднішніх новин про останнє підприємство Razer: кредитну картку з підсвічуванням.

Читайте Знай в Google News!

Отак. Razer створив власну карту, яка підсвічується, і я більше здивований тим, що вона не має підсвічування RGB, ніж вона взагалі існує. Тим не менш, логотип Razer на лицьовій стороні картки світиться фірмовим зеленим кольором кожен раз, коли ви використовуєте її для безконтактних платежів, що приємно. Є два інших способи отримати карту: віртуальна версія для додатка цифрового гаманця або стандартна Чорна карта, яка не світиться.

На жаль, бета-версія світиться карти Razer доступна тільки в Сінгапурі для перших 1337 осіб, які на неї підписалися. Razer не коментує, як довго буде працювати бета-версія або в яких ще країнах може з'явитися карта Razer Card. Але будемо сподіватися, що карта буде запущена в повному обсязі, а Razer продовжить роботу і представить версію з RGB-підсвічуванням.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.