Tesla повідомила, що нещодавно звільнила співробітника на своєму заводі у Фремонті, штат Каліфорнія, після того, як вони нібито "зловмисно підірвали" частину заводу.

Читайте Знай в Google News!

В електронному листі, відправленому раніше на цьому тижні віце-президентом Tesla з правових питань і виконуючим обов'язки головного юрисконсульта Елом Прескоттом, з'ясувалося, що виробник автомобілів швидко відреагував на інцидент, і робота заводу була перервана лише ненадовго.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

"Два тижні тому наші ІТ-фахівці та співробітники відділу інформаційної безпеки визначили, що співробітник зловмисно саботував частину фабрики", - написав Прескотт в електронному листі. "Їх швидкі дії запобігли подальшому пошкодженню, і через кілька годин виробництво знову пішло гладко".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тесла не назвав ім'я співробітника, але стверджує, що цей чоловік намагався "замести сліди", перш ніж звинуватити свого колегу і знищити комп'ютер компанії. "Зрештою, після того, як йому показали неспростовні докази, співробітник зізнався. В результаті ми його звільнили", - додав Прескотт у своєму електронному листі, повідомляє The Detroit News.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.