Кожен раз, коли ви купуєте новий комп'ютер, перевстановлюєте Windows 10 або встановлюєте велике оновлення функцій, вам доведеться зробити кілька налаштувань, щоб ОС працювала коректно.

Читайте Знай в Google News!

На екрані при вибору конфігурацій ви можете налаштувати параметри системи для конфіденційності та додаткових служб Microsoft. Наприклад, вас попросять вказати бажані служби Microsoft, мову або розкладку клавіатури.

Інші параметри на екрані OOBE Windows 10 включають обліковий запис Microsoft, Cortana, налаштування конфіденційності, а також те, чи хочете ви створити обліковий запис OneDirve для синхронізації вмісту на ваших пристроях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У попередніх збірках Microsoft зараз експериментує з новою сторінкою OOBE, яка дозволить Windows 10 зрозуміти використання вашого пристрою і рекомендувати відповідні служби або інструменти.

Ця функція, швидше за все, поки залишиться додатковою, але вона з'явиться на вашому пристрої після наступного оновлення.

Як ви можете бачити на скріншоті вище, Windows 10 дозволить вам вибрати різні способи використання вашого пристрою. Виходячи з ваших інтересів, Microsoft стверджує, що може запропонувати пропозиції щодо інструментів та послуг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.