Як завжди, тепер, коли прийшов четвер, в магазині Epic Games Store з'явився новий набір безкоштовних відеоігор на платформі. Мова йде про Abzu і Rising Storm 2: Vietnam. Ці ігри можна безкоштовно отримати до 15 Жовтня. Крім того, Epic Games сьогодні повідомила, що з цього моменту і Amnesia: A Machine for Pigs, і Kingdom New Lands будуть безкоштовними протягом тижня.

Читайте Знай в Google News!

Магазин Epic Games Store, який, як здається, є цифровою вітриною, що належить і управляється Epic Games, на даний момент протягом багатьох місяців щотижня роздає безкоштовні відеоігри. У той час як поточний склад - це Abzu і Rising Storm 2: Vietnam, Amnesia: A Machine for Pigs і Kingdom New Lands будуть безкоштовно доступні на платформі з 15 по 22 жовтня.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактнсым виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.