НАСА відклало запуск місії SpaceX Crew - 1 до початку-середини листопада, повідомило агентство в суботу. В кінцевому підсумку місія доставить на Міжнародну космічну станцію трьох астронавтів НАСА і астронавта з японського космічного агентства JAXA.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку запланована на 31 жовтня місія була відкладена, щоб дати час вирішити проблеми з газогенераторами першого ступеня на ракеті Falcon 9, йдеться в заяві НАСА. Коли він дійсно запуститься, американські астронавти Майкл Хопкінс, Віктор Гловер і Шеннон Уокер, а також японський астронавт Соічі Ногучі будуть на борту Першої оперативної місії SpaceX з екіпажем на МКС.

астронавти SpaceX, скріншот з відео
астронавти SpaceX, скріншот з відео

Crew - 1 входить до числа шести запланованих місій SpaceX, які SpaceX планує відправити на МКС за контрактом з НАСА, укладеним в 2014 році в рамках програми Commercial Crew Program, яка залучила компанії приватного сектора до космічної програми США.

Популярні новини зараз
Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.