Apple змінює спосіб доставки пристроїв споживачам: замість того, щоб відправляти все своє обладнання безпосередньо з Китаю або з місцевих складів, компанія тепер збирається використовувати свою мережу магазинів Apple Store в якості фактичних центрів виконання, доставляючи продукти безпосередньо з магазини, щоб гаджети швидше дісталися до покупців.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє Bloomberg, ця зміна дозволить використовувати майже 300 магазинів Apple в США і Канаді, щоб прискорити місцеву доставку покупцям в радіусі 100 миль від магазину. Компанія, по всій видимості, вже почала використовувати нову систему в декількох магазинах на початку цього року.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

За даними Bloomberg, ця зміна носить переважно внутрішній характер, тому покупці не зможуть вибрати магазин, з якого будуть відправлятися їх пристрої. Але використання роздрібних магазинів для прискорення доставки клієнтам може допомогти доставити нові iPhone в руки людей набагато швидше, особливо в той час, коли величезна кількість магазинів все ще закриті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.