У міру наближення випуску серії iPhone 12 аналітики насторожено ставляться до ціни цього пристрою. Була серія звітів про ціну iPhone 12 серії. Однак які основні фактори, які підвищать ціну цієї серії? По-перше, фанатів Apple не хвилює, який би цінник не був, в магазинах Apple Store все одно буде стояти довга черга. Всі ми знаємо, що всі iPhone серії 12 будуть підтримувати 5g. це буде одним з основних факторів збільшення ціни. Крім того, перехід з РК-дисплея на OLED також стане ще одним фактором збільшення вартості.

Читайте Знай в Google News!

Якщо подивитися на стартову ціну iPhone 11, iPhone 12 може бути як мінімум на 50 доларів дорожче. IPhone 11 надійшов у продаж зі стартовою ціною в 699 доларів. Роздрібна ціна iPhone 11 Pro становить 999 доларів, а найдорожча модель 11 Pro починається з 1099 доларів.

iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max

Є повідомлення, що iPhone 12 Mini (5,4 дюйма) буде коштувати від 699 доларів. Однак з підтримкою 5g, чіпсетом Bionic A14, подвійною задньою камерою і вирізом меншого розміру така ціна здається малоймовірною. Також є припущення, що Найдешевший iPhone 12 буде коштувати 749 доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.