Незважаючи на те, що мережі 5G в більшості країн знаходяться в зародковому стані, не всі користувачі про це знають. Більш того, багато хто впевнений, що їх смартфон вже підтримує 5g.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавнє опитування Global Wireless Solutions (GWS) показує, що майже половина (49%) власників iPhone вважають, що їхні телефони підходять для п'ятого покоління.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

29% респондентів не знають, чи підтримує їх смартфон 5G. Якщо говорити про тих, хто купив новий пристрій в цьому році, 24% з них не впевнені, чи підключений їх смартфон до мережі 5G. Крім того, 38% взагалі не знають, пропонує їх оператор підключення 5G в їх регіоні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що поточне покоління пристроїв Apple iPhone не підтримує мережу п'ятого покоління, і компанія планує оснастити нею наступне покоління, iPhone 12, анонс якого відбудеться вже 13 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.