Привітайте кастомний Ессекса 1927 року, який не схожий ні на один інший екземпляр. Автомобіль, відомий як" Ratical Kiwi", був представлений на виставці SEMA в минулому році і в даний час виставлений на продаж в Хендерсоні, штат Невада, недалеко від Лас-Вегаса.

Читайте Знай в Google News!

Хоча це кастомна модель Essex 1927 року, вона була настільки сильно модифікована, що практично не має нічого спільного зі своєю колишньою моделлю.

Автомобіль був модифікований і побудований Девідом Джеффрі з белларатської митниці в Новій Зеландії і був представлений в різних журналах в США і Новій Зеландії. Виглядає як щось з фільму "Божевільний Макс", Ratical Kiwi низько посаджений, а кузов оброблений таким чином, що виглядає як авто з минулого і майбутнього одночасно.

1927 Essex Ratical Kiwi, carscoops

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи з специфікації, потужність виходить від великого блоку 454 кубічних дюйма (7,4 літра) Chevrolet V8, який включає нестандартні радіатори і нестандартні колектори і з'єднаний з трансмісією GM 70r4. Крім того, у Ratical Kiwi є передня частина Jaguar X300 і дві задні частини Jaguar X300, що робить автомобіль химерним шестиколісним автомобілем з трьома осями. Також є гальмівні диски та супорти Jaguar, а також набір хромованих коліс.

За авто просять близько 80 тисяч доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.иа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.