Водій скутера з Тайваню знаходиться в комі після того, як на автостраді в Нью-Тайбеї сталося ДТП за участю не менше 10 автомобілів.

Читайте Знай в Google News!

Місцеві ЗМІ повідомляють, що 43-річний гонщик привернув увагу влади тим, що їхав по великій автостраді, куди не можна виїжджати на скутерах. На відеозаписі, знятому з поліцейського крейсера, поліцейські неодноразово просили чоловіка зупинитися, але він відмовлявся, і можна було побачити, як він перетинає кілька смуг руху і на одному етапі намагається обігнати поліцейську машину.

З невідомих причин водій скутера раптово звернув на крайню праву смугу шосе і різко загальмував. Він був збитий зі скутера після того, як його збив невеликий пікап, а потім ситуація швидко загострилася.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Незабаром після того, як поліцейські зупинилися і побігли до місця події, щоб попередити рух про інцидент, швидко рухається вантажівка з двома причепами на правій смузі врізався в задню частину великого туристичного автобуса. Сила удару відправила туристичний автобус в сріблястий Мінівен і яскраво-жовтий хетчбек. Велика вантажівка продовжувала безконтрольно ковзати по дорозі кілька сотень футів, перш ніж зупинитися.

На кадрах видно, як один з офіцерів веде водія скутера з дороги, а два інших офіцера перестрибують через перила, щоб уникнути зіткнення з неконтрольованими автомобілями. Тайванські новини повідомляють, що чотири людини отримали легкі травми, в той час як водій скутера впав у кому з розривом селезінки і пошкодженням інших органів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.